Laadunvalvonta, osaaminen ja älykäs varastonpito ovat Botnia Boltin kasvavan liiketoiminnan kulmakiviä

Turvallisuus- ja lakiasiat ovat liiketoimintamme ytimessä, ja siksi me Botnia Boltilla pidämme huolta siitä, ettemme toimita asiakkaillemme huonolaatuisia tuotteita. Tuotteiden korkean laadun varmistamiseksi meillä on oma laadunvalvonta- ja tuotetestauslaboratorio.

– Testaamme toimituksia päivittäin. Laadunvarmistus on tärkeä osa liiketoimintaamme ja luonnollinen jatkumo tuotekehityksellemme, toteaa osastopäällikkö Tomas Toivonen.

Suomalaisilla metalliyrityksillä on harvemmin omia laboratorioita laadunvalvontaa ja testausta varten. Laboratoriossa suoritetaan vetokokeita, kovuusmittauksia ja puristusvoimamittauksia muun muassa nykyaikaisella vetotestauskoneella, profiilimittareilla sekä erilaisilla digitaalisilla ja analogisilla mittauslaitteilla.

”Mieluummin yksi tarkastus liikaa kuin yksi liian vähän”

Laatutarkastuksia ja -testejä tehdään sekä omavalmisteisille tuotteille että Botnia Boltin jälleenmyymille tuotteille.

– Vaikka meillä on pitkäaikaiset suhteet moniin toimittajiimme ja luotamme heidän tuotteidensa korkeaan laatuun, teemme laadunvalvontaa mieluummin liikaa kuin liian vähän. Asiakkaidemme ei siten tarvitse olla huolissaan kiinnikkeiden kestävyydestä erilaisissa tärkeissä rakenteissa.

Turvallisuutta ohjaavat kansainväliset ja kansalliset lait, standardit ja määräykset. Turvallisuusvaatimukset muuttuvat alituisesti, mikä asettaa vaatimuksia henkilöstölle, jonka tulee olla osaavaa ja motivoitunutta.

– Meidän on oltava jatkuvasti valppaina ja seurattava kehitystä, ja meillä on oltava siihen oikeat tiedot ja taidot. Pyrimme ratkaisemaan huomisen ongelmat jo tänään, Toivonen sanoo.

Botnia Bolt on luotettava, mukautuva ja helposti tavoitettavissa oleva toimittaja

Luotettavana toimittajana Botnia Bolt haluaa pystyä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin turvallisesti ja varmasti myös varastonpidon suhteen.

– Jotta yllättävät maailmantapahtumat eivät suuresti vaikuttaisi toimituksiin ja edelleen teollisuusyritysten tuotantoon, pyrimme turvaamaan tuotteidemme saatavuuden siten, että keskusvarastossamme on aina hyvä puskuri kaikkia tuotteita.

Yhteyden ottaminen Botnia Boltiin potentiaalisena asiakkaana on helppoa

Botnia Bolt on joustava ja helposti tavoitettavissa oleva kumppani:

– Puhelinsoitto tai sähköposti meille riittää. Sen perusteella mietimme optimaalisen ratkaisun asiakkaalle.

Eräs arvostettu ja täysin asiakkaan toiveiden pohjalta räätälöity palvelu on Botnia Boltin hyllytyspalvelu. Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaan tuotantotiloihin hyllytettynä niin, että tarvittavat kiinnikkeet ja koneistetut komponentit ovat aina saatavilla kokoonpanolinjalla. Näin vältytään tarpeettomilta ja kalliilta tuotannon keskeytyksiltä, ja asiakas voi keskittyä omaan ydintoimintaansa. Asiakkaille, jotka arvostavat tilauksen tekemistä mihin aikaan päivästä tahansa, verkkokauppa on erittäin varteenotettava vaihtoehto.

– Erikoisosaamisemme ansiosta pystymme vastaamaan hyvinkin erityisiin tarpeisiin. Siksi meiltä kannattaa tiedustella myös standardista poikkeavia kiinnikkeitä tai materiaalirakenteita.

 


Lue lisää Botnia Boltin laadunvalvonnasta täältä: 10 vuoden kokemus laadunvalvonnasta ja tuotetestauksesta – Botnia Bolt vastaa siitä, että tuotteet pitävät kutinsa