Varastot

Kristiinankaupungin keskusvarasto on yrityksemme toiminnan keskus. 60 000 tuotteemme joukosta löytyy ratkaisu useimpiin rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin. Hyvin varusteltu varasto nykyaikaisine varastoautomaatteineen ja omine pakkausosastoineen mahdollistaa nopeat toimitukset.

Valikoimamme perustuu aina asiakkaiden tarpeisiin ja sitä on vuosien varrella kehitetty tiettyihin tuoteryhmiin keskittyen. Mukaudumme mahdollisuuksien mukaan asiakkaidemme toimintaan ja tarjoamme tarvittaessa myös varastointipalveluja.

Kristiinankaupungin keskusvaraston lisäksi Vaasan ja Pietarsaaren myymälöiden yhteydessä on pienempi varasto.

Pakkaukset ja dokumentointi

Asiakaslupauksemme sisältää mukautumisen asiakkaiden tarpeisiin ja ratkaisujen tarjoamisen niiden pohjalta. Tämän vuoksi kaikki pakkaukset ovat räätälöityjä ja tuotteet toimitetaan asiakkaille valmispakettina, joka sisältää kaikki tarvittavat asiakirjat ja todistukset selkeissä pakkauksissa, jotka on helppo tunnistaa suuressakin varastossa.

Lajittelu- ja pakkausosastomme työntekijät työskentelevät kokopäiväisesti varmistaakseen, että saat oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Olemme investoineet myös varastoautomaatteihin ja pyrimme aktiivisesti automatisoimaan varastoa toimitusten sujuvoittamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Olemme panostaneet merkittävästi toiminnan standardointiin ja toimintamme on laatusertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Asiakkaamme luottavat siihen, että he saavat oikeat tuotteet, jotka on pakattu asianmukaisesti ja toimitettu ajallaan.

Omat etiketit

Tarjoamme mahdollisuuden käyttää omia etikettejä. Tilaukset pakataan tällöin omalla logolla varustettuihin pakkauksiin, joilla voi olla myös halutunlainen ulkoasu. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.