Meistä

Botnia Bolt on kiinnikkeiden ja älykkäiden järjestelmäratkaisujen luottotoimittaja valmistavalle teollisuudelle

Oikeanlaisen ruuvin valitseminen voi olla ratkaisevaa valmistettavan koneen toimivuuden kannalta tai omakotitalon tai tehtaan katon tiiveyden takaamiseksi. Kiinnikkeitä on saatavilla kaikkialla, mutta jos haluat olla varma siitä, että saat oikean tuotteen juuri sinun tarpeisiisi ja käyttökohteeseesi, niin kannattaa kysyä neuvoa asiantuntijalta.

Botnia Bolt tarjoaa valmistavalle teollisuudelle ainutlaatuisen valikoiman kiinnikkeitä ja ruuvituotteita. Tekninen osaamisemme on yhtä korkeatasoista kuin varastomme laajuus. 30 toimintavuoden aikana olemme olleet mukana todistamassa asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua ruuvi ruuvilta. Laajan kiinnikevalikoimamme, kattavien koneistuspalvelujemme ja laatutestauksemme ansiosta voimme tarjota tehokkaita järjestelmäratkaisuja, jotka säästävät asiakkaidemme aikaa ja resursseja, jotta he voivat keskittyä omiin ydinprosesseihinsa.

Tiedämme, kuinka tärkeää on, että oikeat tuotteet ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan – etenkin vaativissa tuotantoprosesseissa, joissa keskeytykset ja pitkittyneet toimitusajat voivat tulla kalliiksi. Suuri varastomme, joustava ja nopea päätöksenteko ja tehokkaat sisäiset prosessit ovat johtaneet toimitusvarmuuteen, josta voimme syystäkin olla ylpeitä. Teknisesti oikean tuotteen toimittaminen ajallaan on asiakaslupaus, jonka lunastamme päivittäin.

Vahvuuksiamme ovat mukautumiskykymme ja aito halu lähteä aina asiakkaan tarpeista parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi. Olipa kyseessä sitten joustavat tilaus- ja toimitusvaihtoehdot, tuotantotarpeet tai räätälöidyt pakkaukset, olemme aina valmiita menemään askeleen pidemmälle asiakkaidemme elämää helpottaaksemme.

Haluamme olla sinulle luonnollinen yhteistyökumppani kaikissa tilanteissa. Tarjoamme matalan kynnyksen palvelua, joten meidät on helppo tavoittaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Minkä tahansa hyvin toimivan ihmissuhteen tavoin koemme, että on tärkeää olla sitoutunut ja herkkäkuuloinen voidaksemme mukautua toisen tarpeisiin, ottaa vastuuta ja pitää lupaukset. Tästä lähtökohdasta käsin kehitämme edelleen pitkäaikaisia suhteitamme ja asiakasluottamusta, joka kestää nyt ja vielä kymmenenkin vuoden kuluttua.

  • Perustettu vuonna 1992
  • Konsernissa 115 työntekijää
  • Tarjoamme teollisuudelle laajan valikoiman kiinnikkeitä ja ruuvituotteita useimpiin tarpeisiin
  • Valmistamme kattavasti CNC-koneistetut ja teknisesti vaativat metalliosat sekä tarjoamme myös pintakäsittely- ja kokoonpanopalvelut
  • Laatutestaus ja tarkastusmittaukset omassa laboratoriossamme, muun muassa vetokoe, kovuus- ja puristusvoiman mittaus
  • Tärkeimmät asiakassegmenttimme ovat valmistava teollisuus, metalliteollisuus ja rakennusala
  • Markkina-alueena Suomi, Ruotsi ja muut Pohjoismaat

Kartalla näkyvät toimipisteemme isoina ympyröinä ja myyjät pienempinä ympyröinä.