CNC-koneistus

Modernia prosessinohjausta, jonka lähtökohtana on asiakas

Botnia Bolt Machining valmistaa teknisesti vaativia komponentteja pääasiassa metalliteollisuudelle. Olemme erikoistuneet pienempiin komponentteihin, joissa on korkeat viimeistelyvaatimukset, mutta voimme valmistaa myös suurempia komponentteja. Valmistamiamme komponentteja ovat venttiililohkot, akselit, holkit ja laipat mm. konepajateollisuudelle, maa- ja metsätaloudelle sekä päällirakennealalle.

Pitkälle kehittynyt ja moderni konekantamme koostuu noin 15 sorvaus- ja jyrsinkoneesta, jotka valmistavat komponentteja asiakkaan piirustusten ja eritelmien mukaisesti sekä pitkinä että lyhyinä sarjoina. Koneiden ohjelmointiin käytetään nykyaikaisia 3D-ohjelmia. Laatu leimaa koko toimintaamme ja tuotanto noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia sekä työn suorittamisen että raaka-aineiden suhteen.

30 toimintavuoden aikana olemme hankkineet vankan kokemuksen koneistuksesta ja kehittäneet tehokkaan ja modernin prosessinohjauksen. Järjestelmämme laskee tilauspäivän perusteella automaattisesti varsinaisen toimituspäivän, mikä helpottaa asiakkaan työn suunnittelua. Tuotanto on joustavaa, kun näemme järjestelmästä heti sopivan ajankohdan tilauksen valmistamiselle.

Botnia Bolt Machining tarjoaa järjestelmäratkaisuja, jotka säästävät asiakkaan aikaa ja resursseja. Koneistuksen lisäksi tarjoamme hitsaukset, lämpökäsittelyt ja pintakäsittelyt yhteistyöverkostomme kautta samoin kuin kokoonpanopalvelut.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen ja joustavan metalliosien valmistajan. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka säästävät aikaasi ja antavat sinun keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Täältä löydät tietoja konekannastamme teknisine tietoineen.

Botnia Bolt Machining – Technically your partner