Kiinnikkeet kaikkiin tarpeisiin
CNC-koneistus
60 000 tuotetta varastossa
Laaduntestaus
Previous slide
Next slide

Teollisuuden luonnollinen kumppani jo 30 vuoden ajan

Rakennusten tai koneiden kestävyyden takaamiseksi tarvitaan oikeanlaisia osia.

Botnia Bolt tarjoaa valmistavalle teollisuudelle ainutlaatuisen valikoiman kiinnikkeitä ja ruuvituotteita. 30 vuoden kokemuksen ja 60 000 varastotuotetta käsittävän valikoiman myötä uskallamme kutsua itseämme alan asiantuntijoiksi. Tekninen osaamisemme on yhtä korkeatasoista kuin varastomme laajuus.

Kiinnikevalikoimamme, koneistuspalvelumme nykyaikaisilla CNC-koneilla sekä investoiminen laatuun ja kehittämiseen saavat aikaan tehokkaita järjestelmäratkaisuja, jotka säästävät asiakkaiden aikaa ja resursseja. Liiketoiminnallemme on ominaista laatu ja tekninen osaaminen. Pyrimme löytämään asiakkaillemme aina parhaat ratkaisut.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin paikallisia rakennusliikkeitä kuin maailman johtavia teollisuusyrityksiä. Yhteistä heille on se, että he esittävät meille teknisiä tarpeitaan koskevat vaatimuksensa ja luottavat siihen, että toimitamme heille oikean ratkaisun oikeaan aikaan. Meistä saat arvostetun ja luotettavan kumppanin, joka toimittaa aina teknisesti oikeat ja korkealaatuiset tuotteet, jotta voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Verkkokauppa 24/7

Voit tilata kaikki luettelossamme olevat tuotteet verkkokaupastamme

Kiinnitys

Palvelupisteet ja varastot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Laurinaho-Yhtiöt Oy: ”Botnia Boltin tuotteiden laatu on markkinoiden paras”

Laurinaho-Yhtiöt Oy on vuonna 2007 perustettu parkanolainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä vaativan käytön kuljetusratkaisuja, kuten raskaan kaluston perävaunuja, vaihtolavoja ja soralavoja. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös raskaan kaluston huollot ja korjaustyöt. Laurinaho-Yhtiöt työllistää noin 25 henkilöä. LCT Laurinaho Custom Trailers -tuotemerkillään raskaan kaluston kuljetusratkaisuja suunnitteleva ja valmistava Laurinaho-Yhtiöt on jo vuosien ajan

Lue lisää »

Terassikausi alkaa – hae ruuvit meiltä!

Terassiruuvit myydään 200 (9,95 €) ja 400 (19,95 €) kappaleen laatikoissa, koskee mitat 4,2×55. Valikoimastamme löytyy myös muut mitat: 4,2×40-45–50, 4,8×75-90, 5,5×100. Palvelemme Vaasassa, Kristiinankaupungissa ja Pietarsaaressa. Katso myymälöiden yhteystiedot täältä. Tervetuloa!

Lue lisää »