Kiinnikkeet kaikkiin tarpeisiin
CNC-koneistus
60 000 tuotetta varastossa
Laaduntestaus
Previous
Next

Teollisuuden luonnollinen kumppani jo 30 vuoden ajan

Rakennusten tai koneiden kestävyyden takaamiseksi tarvitaan oikeanlaisia osia.

Botnia Bolt tarjoaa valmistavalle teollisuudelle ainutlaatuisen valikoiman kiinnikkeitä ja ruuvituotteita. 30 vuoden kokemuksen ja 60 000 varastotuotetta käsittävän valikoiman myötä uskallamme kutsua itseämme alan asiantuntijoiksi. Tekninen osaamisemme on yhtä korkeatasoista kuin varastomme laajuus.

Kiinnikevalikoimamme, koneistuspalvelumme nykyaikaisilla CNC-koneilla sekä investoiminen laatuun ja kehittämiseen saavat aikaan tehokkaita järjestelmäratkaisuja, jotka säästävät asiakkaiden aikaa ja resursseja. Liiketoiminnallemme on ominaista laatu ja tekninen osaaminen. Pyrimme löytämään asiakkaillemme aina parhaat ratkaisut.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin paikallisia rakennusliikkeitä kuin maailman johtavia teollisuusyrityksiä. Yhteistä heille on se, että he esittävät meille teknisiä tarpeitaan koskevat vaatimuksensa ja luottavat siihen, että toimitamme heille oikean ratkaisun oikeaan aikaan. Meistä saat arvostetun ja luotettavan kumppanin, joka toimittaa aina teknisesti oikeat ja korkealaatuiset tuotteet, jotta voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Verkkokauppa 24/7

Voit tilata kaikki luettelossamme olevat tuotteet verkkokaupastamme

Palvelupisteet ja varastot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Asiakastiedote 09/2022

Jatkamme viestintämme parantamista Osana parannustöitä aloitamme uutiskirjeiden/asiakastiedotteiden lähettämisen. Lähetämme uutiskirjeen Mailchimpin kautta. Löydät meidät nykyään myös Facebookista ja LinkedInistä. Tervetuloa seuraamaan, tykkäämään ja jakamaan julkaisujamme! Haastavista ajoista huolimatta katseemme on tiukasti kohti tulevaisuutta ja työskentelemme lujasti selviytyäksemme nykyisistä ja tulevista haasteista. Meillä ei ole mitään aikomusta hidastaa yrityksen tahtia tai kehitystä, päinvastoin; lähitulevaisuudessa on luvassa

Lue lisää »

10 vuoden kokemus laadunvalvonnasta ja tuotetestauksesta – Botnia Bolt vastaa siitä, että tuotteet pitävät kutinsa

Me Botnia Boltilla vastaamme siitä, että toimittamamme tuotteet ovat korkealaatuisia. Tämä koskee niin omaa tuotantoamme kuin jälleemyymiämme tuotteita. Meillä on oma laadunvalvonta- ja tuotetestauslaboratorio, jossa suoritamme sekä rikkovaa testausta että tuotteiden tarkastusmittauksia. Laboratorion toiminta alkoi vuonna 2013, kun yritykseen hankittiin vetotestauskone, ja nyt tuotetestauksia on tehty jo lähes kymmenen vuoden ajan, kertoo Botnia Boltin laatupäällikkö

Lue lisää »