Kiinnikkeet

Oikeanlaiset ruuvit tarpeisiisi

Olemme olleet ruuvi- ja kiinnikealan ammattilainen jo 30 vuoden ajan. Vaikka asiakkaat ottavat meihin yhteyttä tuotteiden takia, niin syynä yhteistyömme jatkumiseen vuodesta toiseen on ennen kaikkea tekninen osaamisemme ja asiantuntemuksemme.

Valikoimamme kattaa useimmista materiaaleista, kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, messingistä ja polyamidista valmistetut tuotteet. Nämä tuotteet voidaan jakaa karkeasti teollisuuden standardikiinnikkeisiin sekä rakennusalalla käytettäviin betoni-, puu- ja peltikiinnikkeisiin.

Olemme erikoistuneet haponkestäviin ja kuumasinkittyihin tuotteisiin. Tuotteitamme käytetään laajamittaisessa rakentamisessa, offshore- ja elintarviketeollisuudessa sekä infrastruktuurihankkeissa, kuten tie- ja rautatiesiltojen rakentamisessa ja LVI-asennuksissa.

Varastomme 60 000 tuotteesta suurin osa on kiinnikkeitä. Näihin lukeutuvat sekä standardikiinnikkeet että asiakkaille räätälöidyt tuotteet. Olemme kehittäneet valikoimaamme vuosien varrella asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, ja laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu useimpiin käyttötarkoituksiin. Ellei tarvitsemaasi tuotetta löydy varastostamme, saamme hankittua sen nopeasti.

Jälleenmyymme myös Nord-Lockin ja Friedbergin teräsrakenneruuveja.

Teollisuus

Standardikiinnikkeet

Rakennusala

Tuotteita:

tarvikkeet

Joustavaa palvelua

Suuri keskusvarastomme sijaitsee Kristiinankaupungissa. Palveluiden tuomiseksi lähemmäksi asiakkaita meillä on Kristiinankaupungin lisäksi myynti- ja varastopisteet myös Vaasassa ja Pietarsaaressa. Täältä löydät myymälöidemme yhteystiedot.

Verkkokaupastamme voit tilata tuotteita nopeasti ja helposti myös toimistoaikojen ulkopuolella. Verkkokauppa palvelee 24/7.

Tarjoamme myös hyllytyspalvelua. Lue lisää.

Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan kiinnikkeen, tule käymään tai ota yhteyttä – meiltä löytyy ratkaisu!

Laatu ja dokumentointi

Laatuajattelu leimaa kaikkea toimintaamme ja olemme jo kymmenen vuoden ajan suorittaneet tuotteiden laatutestausta omassa laboratoriossamme. Lue lisää suorittamistamme testeistä ja mittauksista täältä.