Hyllservice

Rätt produkter i hyllorna när du behöver dem med Botnia Bolts hyllservice

Med alltmer pressade tidtabeller och större krav på effektivitet inom den tillverkande industrin växer också behovet av snabba och effektiva transportlösningar. Det är viktigt att rätt produkter finns i lager när de behövs, eller att man snabbt får påfyllning om de tar slut.

Ett uppskattat alternativ till våra butiker och webbshop är Botnia Bolts hyllservice. Hyllservice innebär att vi kör hem produkterna till er och fyller på direkt vid er monteringslinje. På så vis finns komponenterna alltid till hands och man undviker onödiga och kostsamma avbrott i produktionen.

Så beställer du hyllservice

När en kund vill börja beställa hyllservice gör vi inledningsvis ett besök där vi kartlägger vilka behoven är och gör upp en hyllkarta. Hyllkartan är ett verktyg med vilken kunden eller vi läser av hyllorna och lägger beställningar i vårt system. Beställningen kommer upp automatiskt i vårt system och levereras enligt överenskommen tidtabell.

Hyllservicen skräddarsys alltid enligt kundens behov för att erbjuda en optimal lösning. Om ni vill sköter vi allt från avläsning, till att plocka i hyllorna. Huvudsaken är att innehållet i hyllorna är rätt, och att produkterna finns tillgängliga när de behövs.

Vår hyllservice passar framför allt kunder som behöver vissa produkter regelbundet. Vi kommer överens om leverans veckovis eller varannan vecka, helt enligt era behov. Hyllservicen erbjuds lokalt till våra kunder i Österbotten och Sydösterbotten.

Vill du ha mer information om vår hyllservice? Ta kontakt så berättar vi mer!