Töihin meille

Botnia Bolt tarjoaa valmistavalle teollisuudelle ainutlaatuisen valikoiman kiinnikkeitä, ruuvituotteita ja työkaluja sekä metalliosien koneistusta. 30 vuoden kokemuksen ja 60 000 varastotuotteen myötä meillä on maailmanluokan teknistä osaamista. Asiakaskuntaamme kuuluu niin paikallisia rakennusliikkeitä kuin maailman johtavia teollisuusyrityksiä. Yhdessä emoyhtiömme Sweboltin kanssa meillä on toimintaa kuudella paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa, ja konsernissa on tällä hetkellä 115 työntekijää.

Haluatko liittyä meidän tiimiimme?

Meille on ominaista halu tehdä enemmän kuin vaaditaan. Mukaudumme asiakkaan tarpeisiin voidaksemme tarjota aina parhaan mahdollisen ratkaisun. Olemme motivoitunut tiimi, jossa jokainen ottaa vastuunsa teknisesti oikeiden, korkealaatuisten tuotteiden toimittamisesta ajallaan. Nimikkeestä riippumatta työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia, jotka osaavat työskennellä itsenäisesti mutta ymmärtävät, että kommunikaatio- ja yhteistyökyky on välttämätöntä kaikessa toiminnassamme.

Yrityksemme elää jännittävää kehitysvaihetta ja tarvitsemme jatkuvasti uusia tiimipelaajia yksikköihimme. Jos etsit mielenkiintoista haastetta ja haluat kehittyä tehtävässäsi, meillä on useita työmahdollisuuksia avoinna!

 

Millaista työskentely meillä sitten oikeasti on?