Hyllytyspalvelu

Botnia Boltin hyllytyspalvelu takaa oikeat tuotteet hyllyssä silloin, kun tarvitset niitä

Aikataulujen kiristyessä ja valmistavan teollisuuden tehokkuusvaatimusten lisääntyessä kasvaa myös nopeiden ja tehokkaiden toimitusratkaisujen tarve. Varastossa on oltava oikeita tuotteita silloin, kun niitä tarvitaan, ja tuotteiden loppuessa on saatava nopeasti täydennystä.

Botnia Boltin hyllytyspalvelu on suosittu vaihtoehto myymälöillemme ja verkkokaupallemme. Hyllytyspalvelu tarkoittaa sitä, että toimitamme teille tuotteet ja täytämme ne suoraan kokoonpanolinjallenne. Näin vältytään tarpeettomilta ja kalliiksi käyviltä tuotannon keskeytyksiltä, kun komponentteja on hyllyssä aina saatavilla.

Hyllytyspalvelun tilaaminen

Hyllytyspalvelu aloitetaan asiakaskäynnillä, jolla kartoitamme tarpeita ja teemme hyllykartan. Hyllykartta on työkalu, jonka avulla asiakas tai me luemme hyllyjä ja teemme tilauksia. Tilaus saapuu järjestelmäämme automaattisesti ja toimitamme tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti.

Hyllytyspalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan optimaalisen ratkaisun tarjoamiseksi. Halutessanne huolehdimme aivan kaikesta, hyllyjen lukemisesta niiden täyttöön asti. Tärkeintä on, että hyllyjen sisältö on oikea ja tuotteet ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan.

Hyllytyspalvelumme sopii erityisesti asiakkaille, jotka tarvitsevat tiettyjä tuotteita säännöllisesti. Voimme sopia toimituksesta viikoittain tai joka toinen viikko, tarpeidesi mukaan. Tarjoamme hyllytyspalvelua paikallisesti asiakkaillemme Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Haluatko saada lisätietoja hyllytyspalvelustamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!