Asiakastiedote 09/2022

Jatkamme viestintämme parantamista

Osana parannustöitä aloitamme uutiskirjeiden/asiakastiedotteiden lähettämisen. Lähetämme uutiskirjeen Mailchimpin kautta. Löydät meidät nykyään myös Facebookista ja LinkedInistä. Tervetuloa seuraamaan, tykkäämään ja jakamaan julkaisujamme!

Haastavista ajoista huolimatta katseemme on tiukasti kohti tulevaisuutta ja työskentelemme lujasti selviytyäksemme nykyisistä ja tulevista haasteista. Meillä ei ole mitään aikomusta hidastaa yrityksen tahtia tai kehitystä, päinvastoin; lähitulevaisuudessa on luvassa erittäin jännittäviä asioita koskien mm. digitalisaatiota ja sitä, miten teemme prosesseistamme sujuvampia ja tehokkaampia, jotta ne palvelevat paremmin sekä asiakkaita että henkilökuntaa.

Tule tapaamaan meitä Alihankinta-messuille 27.–29.9

Kahden vuoden tauon jälkeen Tampereella järjestetään taas Alihankinta-messut. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan asiakkaitamme pitkän tauon jälkeen ja keskustelemaan kanssanne yhteistyöstämme sekä siitä, kuinka tuotteemme ja ratkaisumme voivat auttaa teitä tulemaan entistä paremmaksi. Olemme paikalla kaikki kolme päivää ja otamme teidät vastaan messuosastolla E 402 – tervetuloa!

Nähdään messuilla! 👋

Tuotantoassistentti Satu Dahlgren: ”Olemme täällä asiakkaita varten”

Tuotantotiimimme sai huhtikuussa uuden vahvistuksen joukkoonsa, kun meillä aloitti tuotantoassistentti Satu Dahlgren.

Tärkeä osa hänen työtään on seurata tuotantovirtaa, jotta asiakkaat pysyvät aina ajan tasalla esimerkiksi toimitusajoista. Tyytyväiset asiakkaat ja aina parhaan mahdollisen palvelun tarjoaminen motivoi Satua, joka on työskennellyt asiakaspalvelun parissa koko ikänsä.

–  Olemme täällä asiakkaita varten ja otamme heidän tarpeensa tosissaan. Kun asiakas haluaa, että valmistamme jotakin, sen asiakas myös saa.

Lue lisää

Botnia Bolt on johtava kiinnikkeiden ja koneistettujen metallikomponenttien toimittaja valmistavalle teollisuudelle

”Valmistatteko ruuveja?”

Vastaus kysymykseen on ei – vaikka 30 vuotta sitten yritystä perustettaessa konsernijohtajallamme ja perustajallamme Christer Pedersenillä oli mielessä nimenomaan kiinnikkeiden valmistus. Tiedämme kuitenkin kaiken ja hieman enemmänkin kiinnikkeistä, niiden ominaisuuksista ja käyttökohteista. Nykytuotantomme koostuu koneistetuista metallikomponenteista valmistavalle teollisuudelle.

– Olemme teknisen osaamisen ja laadun eturintamassa. Monet valmistavat metallikomponentteja, mutta me olemme tietoisesti päättäneet asettua huipputasolle tarkkuuden ja toleranssien suhteen. Kiinnikkeiden osalta meidät erottaa ennen kaikkea valikoiman leveys ja syvyys sekä erikoisosaaminen, kuten haponkestävät ja kuumasinkityt kiinnikkeet, toimitusjohtaja Patrik Pedersen kertoo.

Lue lisää