Nyhetsbrev 09/2022

Vi förbättrar vår kundkommunikation

För att förbättra kommunikationen med våra kunder kommer vi i fortsättningen att skicka ut ett nyhetsbrev/kundmeddelande. Nyhetsbrevet skickas ut via Mailchimp. Numera hittar du oss också på Facebook och LinkedIn. Du får gärna följa, gilla och dela våra inlägg!

Trots att det är utmanande tider vi lever i så håller vi blicken stadigt fäst framåt och jobbar hårt för att hantera nuvarande och kommande utmaningar. Vi har inga tankar på att sakta ner farten eller utvecklingen av företaget, tvärtom: mycket spännande saker är på gång den närmaste tiden gällande bl.a. digitalisering och hur vi gör våra processer smidigare och effektivare, för att bättre betjäna såväl kunder som personal.

Kom och träffa oss på Alihankinta-mässan 27-29.9

Efter en paus på två år är det dags för Alihankinta-mässa i Tammerfors igen. Vi ser fram emot att efter en lång paus få träffa våra kunder och diskutera vårt samarbete med er, samt hur våra produkter och lösningar kan hjälpa er att bli ännu bättre. Vi är på plats alla tre dagar och tar emot er i mässmonter E 402 – välkomna!

Vi ses på mässan! 👋

Produktionsassistent Satu Dahlgren: ”Vi finns här för kunden”

För en tid sedan fick vårt produktionsteam förstärkning, när Satu Dahlgren började hos oss som produktionsassistent.

En viktig del av hennes jobb är att följa med produktionsflödet, så att kunderna alltid är up to date gällande till exempel leveranstider. Nöjda kunder och att alltid ge bästa möjliga service motiverar Satu, som jobbat med kundbetjäning hela sitt liv.

– Vi finns här för kunderna och tar deras behov på allvar. Det som kunden vill att vi tillverkar, ska kunden också få.

Läs mer

Botnia Bolt – en ledare inom fästelement och bearbetade metallkomponenter för den tillverkande industrin

”Tillverkar ni skruv?”

Svaret på frågan är nej – även om det för 30 år sedan när företaget bildades var just tillverkning av fästelement som vår koncernchef och grundare Christer Pedersen hade i åtanke. Vid det här laget kan vi däremot allt och lite till om fästelement och deras användningsområden. Vår produktion består idag av bearbetade metallkomponenter för den tillverkande industrin.

– Vi ligger i framkant vad gäller tekniskt kunnande och kvalitet. Många tillverkar metallkomponenter, men vi har medvetet valt att placera oss i toppskiktet vad gäller noggrannhet och tolerans. Inom fästelementen är det framför allt bredden och djupet på sortimentet samt vårt kunnande inom specialområden, som syrafasta och varmförzinkade fästelement, som utmärker oss, säger vd Patrik Pedersen.

Läs mer