Asiakastiedote 04/23

Tule meille töihin! Rekrytoimme 1.4.-15.5.

Botnia Bolt Fastening palvelee teollisuutta, yrityksiä ja rakentamisen harrastajia: ”Olemme kokenut ja osaava ruuviasiantuntija”

Botnia Boltin Fastening-osasto toimittaa standardoituja kiinnikkeitä ja räätälöityjä tuotteita metalliteollisuudelle ja rakennusalalle. Olemme erikoistuneet kuumasinkittyihin ja haponkestäviin tuotteisiin. Toimenkuvaamme kuuluu myös myymälämyynti, verkkokauppa ja hyllytyspalvelu. Keskusvarastomme, joka käsittää noin 60 000 varastotuotetta, sijaitsee Kristiinankaupungissa.

– Toimitamme myyntipisteisiimme tuotteita, pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja räätälöimme tilaukset heidän toiveidensa mukaan. Ammattitaitoiset varasto- ja pakkaustyöntekijämme käsittelevät tilaukset, mikä mahdollistaa vielä viime hetken muutokset, kertoo osastopäällikkö Tomas Toivonen.

Lue lisää

Terassikausi on alkanut! ☀️ Suositut terassiruuvimme sopivat loistavasti kesän rakennusprojekteihin.

Voit ostaa ruuveja myymälöistämme:
Kristiinankaupunki, Pulttitie 10–12 | arkisin klo 8–16
Vaasa, Myllärinkatu 13B | arkisin klo 7–17
Pietarsaari, Teollisuustie 1 | arkisin klo 7–17

Konekantamme päivittyy uudella jyrsimellä – ja tutustuminen robottiimme jatkuu

Päivitämme konekantaamme säännöllisesti koneistettujen komponenttiemme korkean laadun ja tarkkuuden takaamiseksi. Tuotanto-osastomme uusin hankinta on Okuma Genos M560-VE -jyrsin, joka otetaan käyttöön toukokuun alussa.

Botnia Boltin ensimmäinen latausrobotti on ollut ahkerassa käytössä vuodenvaihteesta lähtien. Tutustuminen on vielä kesken, mutta tulemme toimeen koko ajan paremmin ja paremmin.

Tutustu konekantaamme täällä

Automaattisorvaajasta kokeneeksi tuotannonsuunnittelijaksi – Jarno Laaksonen on ollut Botnia Boltin uskollinen työntekijä 30 vuoden ajan

Jarno Laaksonen on yksi viidestä toimistotyöntekijästä Machining-osastolla. Tällä hetkellä hänen vastuullaan on kymmenen eri CNC-sorvin ohjelmointi.

– Saadessamme asiakkaalta kyselyn tarkistan ensimmäisenä, että meillä on sopivat koneet, työkalut ja mittalaitteet komponentin valmistamiseen kustannustehokkaasti. Jos asiakas päätyy tekemään tilauksen, suoritan seuraavaksi koodauksen eli teen CNC-sorville ohjelman asiakkaan tilaaman komponentin piirustuksen tai 3D-mallin perusteella.

Tuotannon ollessa käynnissä Laaksonen valvoo linjaa jatkuvasti. Seurattavia työvaiheita on monia, varsinkin kun samanaikaisesti työn alla on noin 500 eri tilausta.

Lue lisää

Botnia Boltin tuotanto-osasto Machining on muutakin kuin vain koneistusta – katso video!