Botnia Bolt Fastening palvelee teollisuutta, yrityksiä ja rakentamisen harrastajia: ”Olemme kokenut ja osaava ruuviasiantuntija”

Botnia Boltin Fastening-osasto toimittaa standardoituja kiinnikkeitä ja räätälöityjä tuotteita metalliteollisuudelle ja rakennusalalle. Olemme erikoistuneet kuumasinkittyihin ja haponkestäviin tuotteisiin. Toimenkuvaamme kuuluu myös myymälämyynti, verkkokauppa ja hyllytyspalvelu.

Keskusvarastomme, joka käsittää noin 60 000 varastotuotetta, sijaitsee Kristiinankaupungissa.

– Toimitamme myyntipisteisiimme tuotteita, pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja räätälöimme tilaukset heidän toiveidensa mukaan. Ammattitaitoiset varasto- ja pakkaustyöntekijämme käsittelevät tilaukset, mikä mahdollistaa vielä viime hetken muutokset, kertoo osastopäällikkö Tomas Toivonen.

Botnia Bolt Fastening suorittaa myös sertifioitua kierretankojen leikkausta, joten esimerkiksi rakennusalan asiakkaat voivat tilata meiltä mittaräätälöityjä kierretankoja.

– Etunamme on, että olemme melko pieni ja asiakaslähtöinen yritys. Olemme mukautumiskykyisiä ja pyrimme aina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Toimitusvarmuus ja dokumentoitu laatu ovat menestyksen tae

Tavoitteenamme on, että asiakas saa tuotteensa jo seuraavana päivänä. Keskusvarastosta lähtee päivittäin toimituksia asiakkaille ympäri maata. Kaikki toimitukset pakataan huolellisesti ja niihin on merkitty selkeästi kaikki asiakkaan tarvitsemat tiedot. Toimituksia Ruotsiin, jossa emoyhtiö Swebolt sijaitsee, lähtee kolme kertaa viikossa.

– Asiakkailta saamamme runsas positiivinen palaute johtuu pääasiassa osaavasta henkilöstöstämme, joka tuntee tuotteemme ja työskentelee tavoitteellisesti yrityksen hyväksi. Pyrimme aina tarjoamaan sitä, mitä asiakkaamme pyytävät, Toivonen toteaa.

Asiakkaat arvostavat myös toimituksen yhteydessä saamiaan tuotelaatudokumentteja. Botnia Boltilla on oma laatutestauslaboratorio, jossa suoritetaan säännöllistä testausta korkean laadun takaamiseksi.

Osaavia toimipisteitä kolmella paikkakunnalla

Botnia Boltin myymälöissä Kristiinankaupungissa, Vaasassa ja Pietarsaaressa myydään kiinnikkeiden ohella mm. poranteriä, työkaluja ja laadukkaita rakennusalan tuotteita. Myymälätoiminta kasvaa ja kehittyy samassa tahdissa muun liiketoiminnan kanssa. Kuten kaikessa toiminnassa, asiakkaiden toiveet ja tarpeet ovat aina keskiössä.

– Toimimme ikään kuin kiinnikealan ”eksperttinä” sekä paikallisille yrityksille että juuri talo- tai terassiprojektinsa aloittaneille rakentamisen harrastajille. He tuntevat meidät helposti lähestyttävänä, kokeneena ja osaavana ruuviasiantuntijana, joka takaa aina oikean tuotteen asiakkaiden tarpeisiin.

Tarvitsetko kiinnikealan ekspertin apua? Lue lisää Botnia Boltin Fastening-osastosta täältä.