Lager

Centrallagret i Kristinestad är knutpunkten i företagets verksamhet. Bland våra 60 000 artiklar finns något för de flesta behov inom byggbranschen och industrin. Ett välutrustat lager med moderna lagerautomater och egen packningsavdelning gör att vi kan erbjuda snabba leveranser. 

Vårt sortiment utgår alltid från kundernas behov och har under åren byggts upp med fokus på vissa produktgrupper. Vi anpassar oss så långt det går till kundernas verksamhet och kan vid behov erbjuda lagerhållning.

Utöver stora lagret i Kristinestad finns mindre lager i anslutning till våra butiker i Vasa och Jakobstad.

Förpackningar och dokumentation

I vårt kundlöfte ingår att anpassa oss till kunderna och erbjuda lösningar som utgår från deras behov. Alla förpackningar är därför kundanpassade och produkterna levereras som ett färdigt paket med all nödvändig dokumentation och certifikat, i tydliga förpackningar så att de lätt kan identifieras i ett stort lager.

På vår sorterings- och packningsavdelning jobbar de anställda heltid med att se till att du får rätt produkter, och i rätt tid. Vi har dessutom investerat i lagerautomater och jobbar aktivt med automatisering av lagret för smidigare och snabbare leveranser.

Vi har satsat mycket på att standardisera verksamheten och är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Våra kunder har förtroende för att de får rätt produkter, korrekt förpackade enligt deras specifikationer och levererade i rätt tid.

Private label

Vi erbjuder möjligheten till private label. Beställningarna förpackas då i kartonger med er egen logo och om så önskas med egen layout. Kontakta oss för mer information.