Fästelement

Rätt sorts skruv för dina behov

Vi är specialister på skruvar och fästelement sedan 30 år tillbaka. Även om det är produkterna de kontaktar oss för, så är det framför allt vårt tekniska kunnande och know-how som gör att företag väljer att samarbeta med oss år efter år.

Vi tillhandahåller de flesta material så som stålprodukter, rostfritt, mässing och polyamid. Produkterna kan grovt delas in i standardiserade fästelement för industri samt produkter för betong-, trä- och plåtinfästning inom byggindustrin.

Vi är specialiserade på syrafasta och varmgalvaniserade produkter. Produkterna används bland annat i storbyggnation, offshore- och livsmedelsindustrin samt för infrastrukturprojekt som VVS-dragningar, väg- och järnvägsbroar.

Av de 60 000 artiklar vi lagerhåller är merparten fästelement. Till dem hör såväl standardiserade fästelement som kundspecifika artiklar. Vårt stora sortiment har under åren byggts på utifrån våra kunders behov och produktprogrammet passar de flesta. Skulle något inte finnas i vårt lager så skaffar vi fram det åt dig.

Vi är återförsäljare av Nord-Lock låsbrickor och Friedberg stålbyggnadsskruv.

Industri

Standardiserade fästelement

Byggindustri

Produkter för:

Förnödenheter

Flexibel betjäning

Vårt stora centrallager finns i Kristinestad. Som ett sätt att flytta lagret närmare kunderna har vi även betjäningspunkter med försäljning och lager i Kristinestad, Vasa och Jakobstad. Här hittar du kontaktuppgifter till våra butiker.

I vår webbshop kan du snabbt och smidigt beställa produkter även utanför kontorstid. Webbshopen betjänar 24/7.

Vi erbjuder också hyllservice. Läs mer.

Vi hjälper dig att hitta rätt sorts fästelement för dina behov, besök eller kontakta oss så löser vi det!

Kvalitet och dokumentation

Kvalitetstänket genomsyrar allt vi gör och vi har redan i tio års tid utfört kvalitetstestning av produkter i vårt laboratorium. Läs mer om de test och mätningar vi utför här.