Botnia Boltin myyjä Vaasan myymälästä näyttää työkaluvaihtoehtoja.

Botnia Boltin osaava myymälähenkilöstö tarjoaa nopeaa palvelua ja neuvontaa pitkin Pohjanmaan rannikkoa

Botnia Boltin myymälöistä Kristiinankaupungissa, Vaasassa ja Pietarsaaressa löytyy laaja valikoima kiinnikkeitä ja ruuvituotteita, työkaluja, rakennustuotteita sekä tarvikkeita erilaisiin teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kristiinankaupungin keskusvarastolta lähtee päivittäin toimituksia haaramyymälöihin tuotevalikoiman saatavuuden varmistamiseksi. Vaasan ja Pietarsaaren myymälät ovat palvelleet asiakkaita jo yli 10 vuoden ajan ja työllistävät tällä hetkellä yhteensä 13 henkilöä.

– Myymälöidemme sijoittuminen pitkin Pohjanmaan rannikkoa johtuu pitkälti siitä, että haluamme olla lähellä eri alojen teollisuutta, ja voidaksemme täten tehostaa logistiikkaamme. On tärkeää, että toimipaikkojen välinen logistiikka toimii ja olemme saatavilla, kun asiakkaat tarvitsevat meitä, toteaa osastopäällikkö Tomas Toivonen.

Henkilöstön paikallistuntemus nostaa palvelun tasoa

Kunkin toimipaikan myymälähenkilöstöllä on erinomainen tietämys paikallisesta teollisuudesta ja sen tarpeista.

– Myymälähenkilöstön alatuntemus on äärimmäisen tärkeää, sillä esimerkiksi Pietarsaaren paperi- ja veneteollisuudella on erilaiset kiinnikevaatimukset kuin Vaasan energiaklusterilla, Toivonen huomauttaa. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, jotka soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Henkilöstöltä löytyy myös laajaa erikoisosaamista, mikä on tärkeää palvellessa etenkin asiakkaita, joilla voi olla erittäinkin vaativia projekteja, jotka tarvitsevat nopeaa neuvontaa sekä palvelua.

Kiinnikkeet, työkalut ja tarvikkeet täyttävät ammattikäyttäjien vaatimukset

Myymäläkonsepti on suunnattu erityisesti ammattikäyttäjille ja sitä kehitetään jatkuvasti.

– Tarjoamme asiakkaidemme laatuvaatimukset täyttäviä tuotemerkkejä ja lähdemme aina asiakkaiden tarpeista ja toiveista, kun lisäämme valikoimaamme uusia tuotteita.

Kodinrakentajat ovat tietenkin niin ikään lämpimästi tervetulleita Botnia Boltin myymälöihin.

– Palvelemme kaikkia, jotka tarvitsevat erilaisia erikoistuotteita riippumatta siitä, syntyykö tarve rakennettaessa tuulivoimaa vai rivitaloasunnon terassia, Toivonen kertoo. Erikoisosaamisemme ansiosta asiakkaamme voivat aina luottaa saavansa oikeat tuotteet kiinnittämiseen.


Vaasan ja Pietarsaaren myymälät ovat avoinna joka arkipäivä klo 7–17 ja Kristiinankaupungin myymälä joka arkipäivä klo 7.30–16. Yhteystiedot ja reittiohjeet myymälöihimme löydät täältä. Tervetuloa käymään!