Tavaravirtakoordinaattori

Haemme Fastening-yksikköömme Kristiinankaupunkiin

TAVARAVIRTAKOORDINAATTORIA

Mitä tarjoamme

Haluat olla mukana kehittämässä yrityksen tavaravirtaprosesseja. Tavaravirtakoordinaattorina toimit ensisijaisena yhteyshenkilönä ja linkkinä osto-, varasto- ja myyntiosastojen välillä. Tehtäväsi on tukea osto- ja myyntiosastoja sekä keventää niiden kuormitusta järjestämällä tietoa ja varmistamalla, että relevantit tiedustelut tavoittavat oikean henkilön.

Pääset työskentelemään modernin ERP-järjestelmän ja automatisoitujen prosessien parissa. Työt tehdään uusissa, moderneissa toimistotiloissa, joissa työilmapiiri on rento ja positiivinen.

Mitä edellytämme sinulta

Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti ja osaat organisoida työsi järjestelmällisesti. Et pelkää haasteita ja pystyt käsittelemään niitä luovalla tavalla. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla hyvä kommunikoimaan ja nauttia kontakteista erilaisten ihmisten kanssa. Tavallisten toimisto-ohjelmistojen tuntemuksen lisäksi on eduksi, mutta ei välttämätöntä, jos olet aiemmin työskennellyt nykyaikaisten ERP-järjestelmien kanssa.

Työkokemus kone- ja metalliteollisuuden alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävääsi mahdollisimman hyvin. Kielivaatimuksena suomi, ruotsi ja englanti.

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Tiedustelut ja hakemukset tulee lähettää osastopäällikkö Tomas Toivoselle tomas.toivonen@botniabolt.fi, puh. 024 8090 217. Viimeinen hakupäivä 1.3.2024. Paikka täytetään huhtikuun aikana.