Godsflödeskoordinator

Till Fastening-enheten i Kristinestad söker vi

GODSFLÖDESKOORDINATOR

Vad vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara med och utveckla företagets godsflöden. Som godsflödeskoordinator fungerar du som förstahandskontakt och länk mellan inköp, lager och försäljning. Din uppgift är att stöda och avlasta försäljning och inköp, genom att sortera information och se till att relevanta förfrågningar når rätt person. Du får jobba med ett modernt ERP-system och automatiserade processer. Vi jobbar i nya, moderna kontorsutrymmen där arbetsmiljön är avslappnad och positiv.

Vad vi förväntar oss av dig

Du har förmåga att arbeta självständigt och effektivt och kan organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du räds inte utmaningar och klarar av att hantera dem på ett kreativt sätt. För att lyckas i jobbet måste du vara bra på att kommunicera och trivas med att ha kontakt med många olika människor.

Utöver erfarenhet av vanliga kontorsprogram är det en fördel om du tidigare har jobbat med moderna ERP-system, dock inget krav. Erfarenhet av maskin- och metallbranschen är inte ett krav, vi ger dig en grundlig inskolning så att du har alla förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt. Språkkrav är finska, svenska och engelska.

Låter det här som du? Frågor och ansökan riktas till avdelningschef Tomas Toivonen tomas.toivonen@botniabolt.fi, tel. 024 8090 217. Sista ansökningsdag 1.3.2024. Tjänsten tillsätts inom april månad.