Tavarankäsittelijä

Haemme Fastening-yksikköömme Kristiinankaupunkiin

TAVARANKÄSITTELIJÄÄ

varasto- ja logistiikkavastuulla.

Mitä tarjoamme

Haluat olla mukana kehittämässä varastotoimintaamme. Olet vastuussa saapuvasta ja lähtevästä tavaravirrasta sekä varaston sisäisestä ylläpidosta konsernimme päävarastolla. Olet myös vastuussa laatujärjestelmämme asettamien velvoitteiden täyttämisestä työn eri osa-alueilla.

Tarjoamme positiivisen ja kehittyvän työympäristön, jossa saat työskennellä modernin ERP-järjestelmän parissa. Tukenasi on laaja joukko kollegoita sekä modernit varastojärjestelmät ja varastoautomaatit.

Mitä edellytämme sinulta

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea järjestelmällinen, vastuullinen ja yhteistyötaitoinen. Työssä selviytyäksesi sinulla on oltava tietokoneen käytön perustaitoja sekä halua oppia uusia ohjelmia.

Työkokemus kone- ja metalliteollisuuden alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävääsi mahdollisimman hyvin. Kielivaatimuksena on suomi, ruotsi tai englanti.

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Tiedustelut ja hakemukset tulee lähettää osastopäällikkö Tomas Toivoselle tomas.toivonen@botniabolt.fi, puh. 024 8090 217. Viimeinen hakupäivä 1.3.2024. Paikka täytetään huhtikuun aikana.