Varuhanterare

Till Fastening-enheten i Kristinestad söker vi

VARUHANTERARE

med lager- och logistikansvar.

Vad vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara med och utveckla företagets lagerverksamhet. Du ansvarar för inkommande och utgående gods och lagerunderhåll vid koncernens huvudlager. Till ditt ansvar hör också att se till att kvalitetskraven på arbetets olika delområden uppfylls.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsmiljö där du får jobba med ett modernt ERP-system. Till stöd har du ett stort team samt moderna lagersystem och lagerautomater.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker vi dig som har sinne för ordning, är ansvarsfull och samarbetsvillig. För att lyckas i arbetet behöver du ha en viss datavana och vilja att lära dig nya program.

Erfarenhet av maskin- och metallbranschen är inte ett krav. Saknar du erfarenhet så lär vi upp dig så att du har alla förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt. Språkkrav är finska, svenska eller engelska.

Låter det här som du? Frågor och ansökan riktas till avdelningschef Tomas Toivonen tomas.toivonen@botniabolt.fi, tel. 024 8090 217. Sista ansökningsdag 1.3.2024. Tjänsten tillsätts inom april månad.