Koneistaja

Haemme nyt Machining-osastollemme tuotannon ammattilaisiksi haluavia henkilöitä!

Mitä tarjoamme

Koneistusosastollamme valmistetaan komponentteja nykyaikaisilla CNC-koneilla ja tehokkaalla prosessinohjauksella. Huolehdimme koko prosessista asiakaspiirustuksista ja ohjelmoinnista koneistukseen, pintakäsittelyyn ja tarvittaessa kokoonpanoon asti. Olemme ylpeitä tuotteidemme korkeasta laadusta ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti voidaksemme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja.

Työssäsi olet vastuussa CNC-koneistuksesta ja komponenttien tarkastusmittauksista. Kaksivuorotyö.

Mitä edellytämme sinulta

Arvostamme kone- ja metallialan koulutusta tai ammattitaitoa, teknistä osaamista ja tuloshakuista työskentelytapaa. Työkokemus kone- ja metalliteollisuuden alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut toimimaan tehtävässäsi mahdollisimman hyvin.

Työskentelemme itsenäisesti mutta osana tiimiä, joten hyvä yhteistyökyky on välttämätöntä menestyäksesi tehtävässäsi. Meillä kommunikoidaan molemmilla kotimaisilla kielillä, mutta sujuva ruotsin ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.

Oletko sinä etsimämme työntekijä?

Tiedustelut ja hakemukset tulee lähettää tuotantopäällikkö Kristian Enlundille: +358 24 8090204 kristian.enlund@botniabolt.fi