Meillä on sinulle sopiva työ – ryhdy Botnia Boltin tuotannon ammattilaiseksi!

Haemme nyt Machining-osastollemme Kristiinankaupunkiin lisää tuotantotyöntekijöitä. Kiinnostaako sinua monipuolinen ja haastava työ, jossa pääset kehittymään ja kokemaan, että työpanoksellasi on merkitystä? Nyt sinulla on siihen tilaisuus!

Opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää

Ei haittaa, vaikket olisi koskaan jalallasi astunutkaan tehtaaseen. Emme vaadi koulutusta tai aiempaa kokemusta – pääasia on, että sinulla on kiinnostusta tuotantotehtäviin ja oikea asenne. Tällä tarkoitamme halua oppia uutta ja kehittyä sekä pyrkimystä tekemään parhaansa.

Ellet ole koskaan ennen kuullut koneistamisesta, sekään ei estä sinua hakemasta meille töihin. Meillä saat koulutuksen ilmaiseksi. Uutena tulokkaana tukenasi toimii tutor, joka kulkee rinnallasi ja auttaa sinua perehtymään työhösi. Pääset heti toimeen ja opit tehtäväsi konkreettisesti työtä tekemällä. Se on kuin polkupyörällä ajaminen – kerran opittuasi osaat sen aina.

Millainen Botnia Bolt on sitten työpaikkana ja miksi sinun pitäisi työskennellä kanssamme?

Meillä on rento ja avoin ilmapiiri, jossa huumori kukkii, mutta siitä huolimatta työntekijät ottavat työnsä vakavasti ja pyrkivät aina parhaimpaansa. Työskentelemme pientiimeissä, joissa jokaisen panos on tärkeä ja jokainen on vastuussa siitä, että ryhmätyö sujuu hyvin.

Mielikuvan pimeästä ja likaisesta tehtaasta voit unohtaa saman tien. Työskentelemme valoisissa tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto, ja pidämme tavaramme järjestyksessä ja työkalumme kunnossa. Meillä on nykyaikaiset koneet ja työvälineet sekä tehokas prosessinohjaus, joka mahdollistaa sujuvan tuotannon.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset useilta eri toimialoilta. Valmistamiamme sorvattuja ja jyrsittyjä komponentteja käytetään mm. metsäkoneissa ja erilaisissa moottoreissa, mikä tekee työstä mielenkiintoista.

Työyhteisömme ikäskaala on 18–50, ja monet ovat työskennelleet meillä 90-luvulta lähtien. Puhumme keskenämme suomea ja ruotsia, joten tässä on oiva tilaisuus heille, jotka haluavat kielikylpyyn! Ja oletpa sitten nainen tai mies, sillä ei ole väliä: jos sinulla on kaksi kättä ja olet halukas tekemään työsi hyvin, haluaisimme kuulla sinusta lisää.

Olemme motivoituneita kehittymään ja menemään jatkuvasti eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia työntekijöiltämme. Urapolun meillä aloittaessasi voit olla varma siitä, että pääset etenemään. Meillä kukaan ei jää polkemaan paikoilleen – jos vain itselläsi on motivaatiota, autamme sinua mielellämme eteenpäin.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset useilta eri toimialoilta.

Sinulle sopiva työ – tällainen se on

Työ on vakituinen kokopäivätyö. Tehtävänäsi on käyttää koneita, joilla valmistetaan komponentteja asiakkaillemme, ja valvoa valmiiden komponenttien laatua. Työskentelemme aamu- ja iltavuoroissa, joten toisen puolen päivästä voit tehdä muuta.

Voit tulla meille myös työharjoittelu- tai oppisopimuksen kautta. Kynnys tulla meille työskentelemään on matala: olemme joustavia ja valmiita räätälöimään käytännön järjestelyt erilaisten ihmisten tilanteeseen sopiviksi. Mietitään yhdessä, kuinka voimme tehdä työstä sinulle sopivan.

Hyvä CV ei ole tärkeintä

Meille hakeminen ei voisi olla helpompaa. Sinulla ei tarvitse olla täydellistä CV:tä tai hakemusta – tärkeintä on, että otat meihin yhteyttä ja kerrot kiinnostuksestasi työpaikkaa kohtaan. Soita meille, lähetä sähköpostia tai tekstiviestiä, niin katsotaan, mihin se johtaa – kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Ota yhteyttä Kristianiin:

Kristian Enlund
Puh. +358 (0)24 8090204 / +358 (0)407 139 139
kristian.enlund@botniabolt.fi

Lue lisää Machining tuotanto-osastosta täältä!

 

Millaista on työskennellä Botnia Boltin Machining-osastolla?

”Aloitin Botnia Boltilla marraskuussa 2017. Olen koulutukseltani automekaanikko ja koneistajan koulutuksen sain paikan päällä. Arvostan erityisesti osastomme yhteisöllisyyttä, meillä vallitsee hyvä me-henki ja teemme paljon tiimityötä. Vuorotyö sopii minulle hyvin, koska silloin ehtii hoitamaan henkilökohtaisia asioita ennen iltavuoron alkua ja joka toinen viikko saa nukkua pitkään!”

– Johan Nordgren, koneistaja

Johan Nordgren ja Kim Bergvik työskentelevät Botnia Boltin Machining tuotanto-osastolla.