Vi har jobbet som passar dig – bli produktionsproffs hos Botnia Bolt!

Till vår produktionsavdelning Machining i Kristinestad söker vi nu flera produktionsarbetare. Är du intresserad av ett varierande och utmanande arbete där du får utvecklas och känna att din insats är betydelsefull? Då har du chansen nu!

Vi lär dig det du behöver kunna

Det gör inget om du aldrig satt din fot i en fabrik tidigare. Erfarenhet och utbildning är inget krav, huvudsaken är att du har ett intresse för produktion och rätt inställning. Med det menar vi en strävan efter att lära sig nytt och utvecklas, och viljan att göra bra ifrån sig.

Har du aldrig hört talas om maskinbearbetning förut är det heller inget som hindrar dig från att söka. Hos oss får du nämligen utbildningen på köpet. Som ny har du en tutor med dig som går vid din sida och hjälper dig att komma in i arbetet. Du får hugga tag direkt och lär dig genom att utföra arbetet fysiskt. Det är som att cykla – har man en gång lärt sig kommer man alltid ihåg det.

Vad är Botnia Bolt för ställe då, och varför ska du jobba hos oss?

Här råder en avslappnad och öppen stämning där skämt är välkomna, men de som jobbar här tar ändå sitt arbete på allvar och ser till att det blir väl gjort. Vi jobbar i små team där allas insats är viktig och där var och en ansvarar för att arbetet i gruppen flyter på bra.

Bilden av en mörk och smutsig fabrik kan du stryka direkt. Vi jobbar i ljusa utrymmen med bra ventilation och håller ordning och reda på våra verktyg. Vi har moderna maskiner och arbetsredskap och en effektiv processtyrning som gör att produktionen löper smidigt.

Arbetet är mångsidigt och varierande. Bland våra kunder finns såväl små som större företag, i många olika branscher. De svarvade och frästa komponenterna vi tillverkar går till allt från skogsmaskiner till motorer, vilket gör arbetet intressant.

Åldern på de som jobbar här är mellan 18–50, och många har varit hos oss ända sedan 90-talet. Här pratar vi svenska och finska om vartannat, så för den som vill språkbada finns här en ypperlig chans! Och hej, om du är kvinna eller man spelar mindre roll: har du två händer och drivs av att göra ett bra arbete så vill vi gärna veta mer om dig.

Vi drivs av utveckling och vill hela tiden framåt, och välkomnar idéer och förslag från våra anställda. Börjar du jobba hos oss idag så kan du räkna med att själv gå framåt. Här lämnar ingen och stampa på stället – har du själv drivkraften så hjälper vi gärna till.

Arbetet är mångsidigt och varierande. Bland våra kunder finns såväl små som större företag i många olika branscher.

Ett jobb som passar dig – det här gäller

Dealen är fast anställning och heltidsarbete. Ditt jobb är att köra maskinerna som producerar komponenter åt våra kunder, och kvalitetskontroll av de färdiga komponenterna. Vi jobbar i morgon- och kvällsskiften, så halva dagen kan du göra något annat.

Till oss kan du också komma genom praktik eller läroavtal. Tröskeln för att komma och jobba hos oss är låg, vi är flexibla och redo att skräddarsy de praktiska arrangemangen för att passa olika människors situation. Tillsammans funderar vi på hur vi kan få arbetet att passa dig.

En fin CV är inte det viktigaste

Att söka till oss kunde inte vara enklare. Du behöver inte ha en färdig CV eller ansökan, det viktigaste är att du kontaktar oss och berättar att du är intresserad. Ring, mejla eller skicka ett textmeddelande så ser vi vad det leder till – vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta Kristian:

Kristian Enlund
Tel. +358 (0)24 8090204 / +358 (0)407 139 139
kristian.enlund@botniabolt.fi

Läs mer om vår produktionsavdelning Machining här!

Hur är det att jobba på Botnia Bolts produktionsavdelning Machining?

”Jag började på Botnia Bolt i november 2017. Jag är utbildad bilmekaniker och fick skolning till maskinoperatör på plats. Jag uppskattar framför allt kamratskapen på golvet, vi har en bra sammanhållning här med mycket fokus på teamwork. Skiftesarbete passar mig bra då man har tid att uträtta personliga ärenden före kvällsskiftet börjar och så får man sova ut varannan vecka!”

– Johan Nordgren, maskinoperatör

Johan Nordgren och Kim Bergvik jobbar på Botnia Bolts produktionsavdelning Machining.