Laurinaho-Yhtiöt Oy: ”Botnia Boltin tuotteiden laatu on markkinoiden paras”

Laurinaho-Yhtiöt Oy on vuonna 2007 perustettu parkanolainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä vaativan käytön kuljetusratkaisuja, kuten raskaan kaluston perävaunuja, vaihtolavoja ja soralavoja. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös raskaan kaluston huollot ja korjaustyöt. Laurinaho-Yhtiöt työllistää noin 25 henkilöä.

LCT Laurinaho Custom Trailers -tuotemerkillään raskaan kaluston kuljetusratkaisuja suunnitteleva ja valmistava Laurinaho-Yhtiöt on jo vuosien ajan hankkinut kaikki kiinniketavaransa Botnia Boltilta. Koska Laurinaho-Yhtiöiden valmistamat vaunut ja lavat tulevat vaativaan käyttöön, myös niiden valmistukseen käytettävien kiinnikkeiden tulee olla ensiluokkaisia.

”Etsimme toimittajaa, jolta saamme kaikki tarvitsemamme kiinniketavarat laadulla ja toimitusvarmuudella. Kiinnikkeiden tuli olla parhaita mahdollisia niin pinnoitteensa, lujuutensa kuin muidenkin ominaisuuksiensa osalta. Siksi päädyimme Botnia Boltiin. Olemme tehneet yhteistyötä ainakin vuosikymmenen ja käytännössä todenneet sinä aikana, että Botnia Boltin tuotteiden laatu on ehdottomasti parasta, mitä markkinoilla on saatavilla”, kertoo Laurinaho-Yhtiöillä kiinniketavaran hankkimisesta vastaava Aimo Mäkinen.

Hyllytyspalvelulla varasto aina ajan tasalla

Mäkinen on Botnia Boltin tuotteiden laadun lisäksi tyytyväinen myös yrityksen tarjoamaan palveluun. Botnia Bolt tarjoaa Laurinaho-Yhtiöille hyllytyspalvelua, jossa Botnia Bolt pitää huolta siitä, että yrityksellä on koko ajan hyllyssä tarvittavat kiinnikkeet. Laurinaho-Yhtiöiden ei tarvitse itse huolehtia tavaroiden määrästä ja niiden tilaamisesta, mikä vapauttaa yrityksen resursseja. Kahden viikon välein tapahtuvilla toimituskäynneillä Botnia Boltin edustaja täyttää edellisen tilauksen tuotteet hyllyihin ja lukee hyllyjen tilanteen hyllykartta-työkalulla. Hyllytilanteen perusteella Botnia Boltin järjestelmään kirjautuu tilaus seuraavaa käyntiä varten.

”Hyllytyspalvelu toimii kuin kultakello. Varastomme on aina ajan tasalla, eikä meidän ei tarvitse käyttää siihen ollenkaan aikaa. He vievät jopa roskatkin mennessään. Suosittelen ehdottomasti tätä palvelua muillekin”, Mäkinen kertoo.

”Meille tärkeintä on, että työmme ei keskeydy”, jatkaa Laurinaho-Yhtiöiden toimitusjohtaja Tommi Laurinaho. ”Nyt meidän ei tarvitse lähteä hakemaan puuttuvia pultteja tai muttereita, vaan ne löytyvät aina siististä ja hyvässä järjestyksessä olevasta hyllystä. Hyllyssämme on aina tavaraa, kun sitä tarvitaan”.

Pitkän yhteistyön takana laatu, toimitusvarmuus, valikoima ja palvelu

Kun jatkuvasti tilattavien tuotteiden ohelle tarvitaan muita tuotteita, tilaaminen sujuu helposti. Mäkisen mukaan on selkeä etu, että Botnia Boltin yhteyshenkilön saa puhelimitse kiinni.

”Tilaaminen onnistuu soittamalla, ja saamme heti tiedon esimerkiksi tuotteen saatavuudesta ja toimitusajasta. Meille on tärkeää, että näitä tietoja ei tarvitse odotella. Tilaaminen ja toimitukset niin hyllytyspalvelun kuin muidenkin tilausten suhteen toimivat todella hyvin, ja voimme luottaa Botnia Boltin toimitusvarmuuteen. Jos aamupäivällä tilaa jotain, niin tavara on seuraavana päivänä hyllyssä.”

Mäkinen on tyytyväinen Botnia Boltin tarjoamaan mutkattomaan asiakaspalveluun. Botnia Boltin henkilöstö on palvelualtista ja heitä on helppo lähestyä. Mäkisen mukaan etenkin yrityksen oman yhteyshenkilön, Tomas Toivosen, tarjoama palvelu on ensiarvoisen tärkeä osa asiakassuhdetta.

”Botnia Boltin väen kanssa on miellyttävä toimia. Henkilökohtaiset kontaktit yhdistettynä laatuun, toimitusvarmuuteen ja laajaan valikoimaan ovat syy siihen, että olemme toimineet Botnia Boltin kanssa jo näin kauan, ja toimimme mielellämme jatkossakin. Jos kehityskohteita olisi, antaisin palautetta niistäkin, mutta Botnia Boltilla kaikki toimii niin hyvin kuin pitää. Sen olemme käytännössä todenneet.”