Sommar-/lagerarbetare

Till vår verksamhet i Jakobstad söker vi nu en sommararbetare/lagerarbetare.

Jobbet passar dig som är självgående, ansvarsfull och ordningsam. Kunskaper i svenska och finska är en förutsättning i detta arbete. B-körkort och tidigare erfarenhet ses som en fördel.

Vad vi erbjuder

Tjänsten gäller tidsbunden anställning (1.4–31.8.2023 eller enligt överenskommelse) och heltidsarbete, måndag till fredag kl. 8–16.

Som lagerarbetare har du en viktig roll i företagets kvalitets- och leveranssäkerhetskedja. Du får en grundlig inskolning så att du har alla förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt.

Inom företaget finns ett tekniskt kunnande på hög nivå och de som jobbar hos oss kan räkna med att själva bli experter på området. Vi är ett team med bra sammanhållning där alla tar sitt ansvar för att arbetet utförs väl. Vi hjälps åt när det behövs och för att arbetet ska flyta på bra. Läs mer om hur det är att jobba på Botnia Bolt här.

Är du den vi söker? Frågor och ansökan riktas till enhetschef Mikael Westerlund, senast 19.3.2023: mikael.westerlund@botniabolt.fi. Märk ditt mejl med ”Lagerarbetare”.

Mikael-Westerlund
Mikael Westerlund
Enhetschef, försäljning