Försäljare, Vasa

Varför inte göra försäljning av fästelement och maskinbearbetade komponenter till nästa spännande steg i din karriär?

Till enheten i Vasa söker vi nu en försäljare.

Som försäljare på Botnia Bolt jobbar du på vårt kontor och ute på fältet med dina egna kunder inom industrin och byggbranschen. Jobbet passar dig som är utåtriktad, självgående och bra på att samarbeta med olika typer av människor. Erfarenhet av eller insikt i bygg- eller metallbranschen är meriterande.

Goda kunskaper i svenska och finska är en förutsättning i detta arbete eftersom vi betjänar våra kunder på båda språken.

Vad vi erbjuder

Tjänsten gäller fast anställning och heltidsarbete. Du jobbar tillsammans med vårt drivna och erfarna team, men du får också ta både initiativ och ansvar och bygga upp dina egna kundrelationer. Du får givetvis en grundlig introduktion så att du lär känna produkterna och känner dig säker i din roll som försäljare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder kompetent och helhjärtad betjäning.

Inom företaget finns ett tekniskt kunnande på hög nivå och de som jobbar hos oss kan räkna med att själva bli experter på området. Vi är ett team med bra sammanhållning där alla tar sitt ansvar för att arbetet utförs väl. Vi hjälps åt när det behövs och för att arbetet ska flyta på bra. Läs mer om hur det är att jobba på Botnia Bolt här.

Är du den vi söker?

Frågor och ansökan riktas till vd Patrik Pedersen. Märk ditt mejl med ”Försäljare”. Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person.