Butiksförsäljare

Söker du efter nästa utmaning i karriären? Är du en fena på försäljning – eller skulle du kunna bli det? Till försäljningsenheten i Kristinestad söker vi nu förstärkning i form av en butiksförsäljare.

Som butiksförsäljare är dina huvudsakliga uppgifter att betjäna kunderna över disk och att hjälpa dem hitta rätt produkter för sina behov bland vårt stora utbud av fästelement och verktyg. Du ansvarar också för att ta emot varor och att hålla ordning och reda i butiken. Arbetet innebär således en del tunga lyft.

Jobbet passar dig som är utåtriktad, initiativtagande och bra på att samarbeta med olika typer av människor. Utbildning inom och tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men ses som en fördel. Erfarenhet av eller insikt i bygg- eller metallbranschen är också meriterande.

Goda kunskaper i svenska och finska är en förutsättning i detta arbete.

Vad vi erbjuder

Tjänsten gäller fast anställning och heltidsarbete. Vi jobbar i två skiften, kl. 7-15 och kl. 9-17 varannan vecka. Som försäljare i Kristinestad får du vara med och vidareutveckla vårt butikskoncept. Du får givetvis en grundlig introduktion så att du lär känna produkterna och känner dig säker i din roll som försäljare.

Inom företaget finns ett tekniskt kunnande på hög nivå och de som jobbar hos oss kan räkna med att själva bli experter på området. Vi är ett team med bra sammanhållning där alla tar sitt ansvar för att arbetet utförs väl. Vi hjälps åt när det behövs och för att arbetet ska flyta på bra. Läs mer om hur det är att jobba på Botnia Bolt här.

Är du den vi söker? Frågor och ansökan riktas till avdelningschef Tomas Toivonen, senast 17.3.2023: tomas.toivonen@botniabolt.fi. Märk ditt mejl med ”Butiksförsäljare”.

tomas-toivonen
Tomas Toivonen
Avdelningschef