Tule meille töihin!

Laajennumme vauhdilla ja rekrytoimme uusia työkavereita Kristiinankaupunkiin. Etsimme sinua, joka haluaa tulla metalli- tai varasto ja logistiikka-alan ammattilaiseksi.

Mitä tarjoamme

Yrityksessämme on korkea teknisen osaamisen taso, ja meillä työskentelevät saavat hyvät valmiudet kehittyä alan asiantuntijoiksi. Olemme yhtenäinen tiimi, jossa jokainen kantaa vastuuta siitä, että työ tehdään hyvin. Autamme toisiamme aina tarvittaessa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti voidaksemme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja.

Lue lisää: Botnia Boltilla työskentelee huumorintajuinen porukka, jolta työt hoituvat

Mitä edellytämme sinulta

Arvostamme kone- ja metallialan koulutusta tai ammattitaitoa, teknistä osaamista ja tuloshakuista työskentelytapaa. Koulutamme sinut toimimaan tehtävässäsi mahdollisimman hyvin. Työskentelemme itsenäisesti mutta osana tiimiä, joten hyvä yhteistyökyky on välttämätöntä menestyäksesi tehtävässäsi. Meillä kommunikoidaan molemmilla kotimaisilla kielillä, mutta sujuva ruotsin ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.

Oletko sinä etsimämme työntekijä? Ota meihin yhteyttä, niin pohditaan yhdessä sinulle sopivin tehtävä! Hae viimeistään 15.5.2023.

tomas-toivonen
Tomas Toivonen
Osastopäällikkö
kristian-enlund
Kristian Enlund
Tuotantopäällikkö