Myymälämyyjä

Etsitkö uutta haastetta urallasi? Oletko haka myymään – tai haluaisitko tulla sellaiseksi? Haemme nyt Kristiinankaupungin myyntiyksikkömme vahvistukseksi myymälämyyjää.

Myymälämyyjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita tiskillä ja auttaa heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet laajasta kiinnike- ja työkaluvalikoimastamme. Vastaat myös tavaroiden vastaanottamisesta ja myymälän siisteydestä, joten työhön sisältyy välillä raskaita nostoja.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Emme vaadi koulutusta tai aiempaa myyntikokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta tai tietämystä rakennus- tai metallialalta.

Työ edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme

Työ on vakituinen kokopäivätyö. Työskentelemme kahdessa vuorossa, klo 7–15 ja klo 9–17 vuoroviikoin. Myyjänä Kristiinankaupungissa pääset osallistumaan myymäläkonseptimme kehittämiseen. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi, jotta opit tuntemaan tuotteet ja tuntemaan olosi varmaksi myyjän roolissasi.

Yrityksessämme on korkea teknisen osaamisen taso, ja meillä työskentelevät saavat hyvät valmiudet kehittyä alan asiantuntijoiksi. Olemme yhtenäinen tiimi, jossa jokainen kantaa vastuuta siitä, että työ tehdään hyvin. Autamme toisiamme aina tarvittaessa. Lue lisää siitä, millaista meillä on työskennellä!

Oletko sinä etsimämme työntekijä? Lisätiedot ja hakemukset: osastopäällikkö Tomas Toivonen, viimeistään 17.3.2023 mennessä: tomas.toivonen@botniabolt.fi . Otsikoi sähköpostisi ”Myymälämyyjä”.

No data was found