Myyjä, Vaasan toimipiste

Ota seuraava, jännittävä askel urallasi – tule meille myymään kiinnikkeitä ja koneistettuja komponentteja!

Etsimme myyjää Vaasan toimipisteeseemme.

Myyjänä Botnia Boltilla työskentelet toimistolla tai kentällä teollisuuden ja rakennusalan asiakkaittesi parissa. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut, itseohjautuva ja taitava tekemään yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Kokemus tai ymmärrys metalli- tai rakennusalasta ovat tehtävässä eduksi.

Suomen ja ruotsin kielen taito ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle, koska palvelemme asiakkaitamme molemmilla kielillä.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työpaikan kokoaikaisilla tunneilla. Työskentelet yhdessä taitavan ja kokeneen tiimin kanssa, minkä lisäksi saat vastuuta ja saat rakentaa omia asiakkuuksiasi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tuotteisiin, jotta koet olosi varmaksi myyjän roolissasi. Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua.

Yrityksessämme on korkea teknisen osaamisen taso, ja meillä työskentelevät saavat hyvät valmiudet kehittyä alan asiantuntijoiksi. Olemme yhtenäinen tiimi, jossa jokainen kantaa vastuuta siitä, että työ tehdään hyvin. Autamme toisiamme aina tarvittaessa. Lue lisää siitä, millaista meillä on työskennellä!

Oletko sinä uusi myyjämme?

Kysymykset ja hakemukset voi lähettää toimitusjohtajallemme Patrik Pedersenille. Laita sähköpostin otsikoksi ”Myyjä”. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Patrik-Pedersen
Patrik Pedersen
Toimitusjohtaja